Hygiëne: de nieuwe evenementen USP

Hygiëne: de nieuwe evenementen USP

COVID-19 kreeg in no time de wereld in haar greep. De pandemie is hopelijk op haar retour, maar Corona heeft veel veranderd. Ook blijvend. Voor business events is dat onder meer de aandacht voor hygiëne: geen evenement zonder strikte hygiëne-voorschriften en services. 

De hoogste binnenkomer op iedere evenementen checklist is noodzaak om jouw bezoekers een veilig eventbezoek te garanderen. In dit magazine kijken we naar de voorschriften in het protocol Zakelijke Bijeenkomsten en hebben we een select groepje aanbieders. waarmee Hygiëne: de nieuwe evenementen USP op jouw evenement een USP kan worden. Veel leesplezier, kennis en inspiratie gewenst voor jouw volgende evenement.

Klik hier voor meer informatie over Hygiëne: de nieuwe evenementen USP of neem contact met ons op.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *